7 Ocak 2009 Çarşamba

Antalya Ticaret Borsası seçimleri

Antalya Ticaret Borsası seçimleri

Antalya Ticaret Borsası organ seçimleri bugün yapıldı. 2009-2012 yılları arasında faaliyet gösterecek olan meslek komitesi,meclis'in belirlendiği seçimlerde tek liste yarıştı.


2005-2008 yılları arasında Antalya Ticaret Borsası Meclisi ve Yönetim kurulu olarak uyumlu bir çalışma sergilediklerini ifade eden Antalya Ticaret Borsası Başkanı İlhami Kaplan,gelecek dört yıllık süreçte yarım kalan projelerin tamamlanması için var güçleri ile çalışacaklarını kaydetti.Geçmiş dönemde hizmet veren ancak yeni meclisin içerisinde yer almayan arkadaşlarımıza da verdikleri destek için teşekkür ederim diyen Kaplan, Antalya Ticaret Borsası olarak tarım sektörü ve ülkenin geleceği için katkı çabalarını sürdüreceklerini sözlerine ekledi.
750 faal borsa üyesinin oy kullandığı seçimin ardından Antalya Ticaret Borsası 2009-2012 Meclisi şu isimlerden oluştu;İbrahim Köseoğlu,Yusuf Karasu,Cahit Kayan, İlhami Kaplan,Veli Karasu,Sms Ersanlar ltd.şti.,Recep Özkul,Erüst Tarım Pazarlama Ltd.Şti, Muşlu Kardeşler Seb.Ltd.şti.,Halil Bülbül,Alpay Zorlu,S.S.Yelten Sulama Kooperatifi,Ata Sönmez,Celalettin Özalp,Adnan İngeç,Ali çandır,İbrahim Yılmaz,Tan Tarım.Tic.A.Ş.,Erdoğan Ekinci,Özdoğanlar Ltd.Şti.,Çetinalp Meyve Sebze Pazarlama, WBT Tarım Ürünleri Tic.A.Ş.Ruhi Alpagot,Abdullah İnan.


Yapılan son seçimle daha önce 19 olan Meclis üyeliği sayısı 24'e çıkarken, 5 olan yönetim kurulu üyesi sayısı da 7 olarak belirlenecek.Antalya Ticaret Borsası Meclis 7 Ocak 2009 tarihinde bir araya gelerek,Meclisin içerisinden gelecek dört yılda hizmet verecek olan yönetim kurulunun seçimini yapacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder